TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g9g13kcal2.1g0g0.5g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.1g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g2.3g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g53kcal5g3.2g2g0.8g
Valittu annoskoko32g27kcal2.5g1.6g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.3g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7.9g5g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755