Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Ruisjauho Pirkka4.5g14kcal0.4g2.7g0.1g0.7g
Vehnälese, Liperin mylly3g4.3kcal0.4g0.3g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima6g23kcal1.7g0g1.8g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g3g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Paprika punainen 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona3g8.7kcal0.1g0.1g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g178kcal7g6.6g13.6g4.6g
Valittu annoskoko32g89kcal3.5g3.3g6.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna16g44kcal1.8g1.7g3.4g1.2g
Arvot/100g100g278kcal11g10.3g21.3g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733