Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Flora punainen, annos 10g0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Soijarouhe, tumma, 30g6.2g20kcal3.1g1.9g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g13g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g78kcal7g5.6g3g1g
Valittu annoskoko32g39kcal3.5g2.8g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.8g1.4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g122kcal11g8.8g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721