Maksalaatikko kaurasuurimoista

Liota maksaa veden ja maidon seoksessa pari tuntia.

Kiehauta kaurasuurimot miedosti suolatussa vedessä.

Lisää maito ja keitä löysäksi puuroksi.

Jauha maksa tehosekoittajalla.

Esilämmitä uuni 240C.

Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla ja kuivatulla meiramilla.

Paista noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurasuurimo, Aitokaura (Puuppola), annos 100g2.3g8.4kcal0.3g1.4g0.2g0.2g
Maksa naudan 5.5g7.2kcal1g0.3g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g66kcal4g6.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko32g33kcal2g3.1g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1g1.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.3g9.7g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173281