Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g65kcal5.6g4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko32g33kcal2.8g2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.4g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g6.3g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262