Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)166g50kcal1.7g6.7g0.7g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 83g296kcal1.6g2.2g31.6g0g
Basilika, tuore 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.2g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g846kcal9g24g77.2g2.4g
Valittu annoskoko310g423kcal4.5g12g38.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna155g212kcal2.3g6g19.3g0.6g
Arvot/100g100g137kcal1.5g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887