Kanttarelliräiskäleet

Vispaa 5 dl maitoa, 3 munaa, 3 1/2 dl vehnäjauhoja ja pussillinen kanttarellikeitto-aineksia.

Anna turvota 15min.

Lisää tilkka öljyä ja 1/2 liotettu kasvisliemikuutio.

Paista räiskäleet ja tarjoa kasvis- tai sienimuhennoksen ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Kirsit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen156g52kcal5.2g7.7g0g0g
Kanttarellikeitto (pelkkä jauhe) (Blå band), annos 33g22g95kcal1.7g11.2g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.7g0.9g2.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)52g72kcal5.7g0.2g5.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g3g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g1065kcal39.8g138g38.2g5g
Valittu annoskoko310g532kcal19.9g69g19.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna155g266kcal10g34.5g9.6g1.3g
Arvot/100g100g172kcal6.4g22.3g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148923