Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g158g551kcal12.6g122.9g0.9g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 48g40kcal0.6g2.1g3g1.1g
Porkkana, paistettu 23g20kcal0.2g1.3g1.4g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g1420kcal42.6g252.6g25.8g3.4g
Valittu annoskoko311g710kcal21.3g126.3g12.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna155g355kcal10.7g63.2g6.5g0.9g
Arvot/100g100g229kcal6.9g40.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605