Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 281g244kcal3g51.4g1.1g5.1g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.6g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana621g779kcal8g133.6g20.6g13.4g
Valittu annoskoko311g390kcal4g66.8g10.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna155g195kcal2g33.4g5.2g3.4g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905