Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g140g146kcal11.1g22.8g0.8g2.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g880g1936kcal211.2g17.6g114.4g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g1680g1344kcal84g235.2g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g7067kcal623g589.6g265.6g19.2g
Valittu annoskoko3100g3534kcal311.5g294.8g132.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna1550g1767kcal155.8g147.4g66.4g4.8g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927