Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1066g373kcal39.4g45.8g4.3g0g
Sokeri 227g919kcal0g226.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 799g2757kcal44g608.9g9.6g10g
Becel olive (Becel), annos 100g160g560kcal0g4.8g60.7g0g
Mansikka 533g248kcal2.7g44.8g1.1g10.1g
Raparperi 320g108kcal2.2g17.6g0.3g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g9928kcal176.6g1896.2g152g49.2g
Valittu annoskoko3104g4964kcal88.3g948.1g76g24.6g
Annoskoko puolitettuna1552g2482kcal44.2g474.1g38g12.3g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108