Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1601g3546kcal280.2g0g272.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 458g605kcal12g14.6g54.9g0g
Maustepippuri, annos 1g34g1kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 229g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 14g39kcal1.4g5.8g0.3g3.6g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g265g345kcal34.8g0.8g22g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale229g137kcal22.9g11.4g0.7g167g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl69g604kcal0g0g68.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6208g10653kcal707.4g82.8g838.8g347.4g
Valittu annoskoko3104g5326kcal353.7g41.4g419.4g173.7g
Annoskoko puolitettuna1552g2663kcal176.9g20.7g209.7g86.9g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796