Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 701g1008kcal112.2g0g62.4g0g
Tomaatti, tuore1168g237kcal7g44.4g3.5g16.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g935g215kcal13.1g31.8g3.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 292g810kcal5.8g8.8g81.8g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g4746kcal276.2g170g326.2g32.8g
Valittu annoskoko3108g2373kcal138.1g85g163.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna1554g1187kcal69.1g42.5g81.6g8.2g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454