Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 240g30kcal2.7g2.3g0.5g2.4g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g72g18kcal1.8g1.4g0.4g1.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 1199g242kcal6g46.9g0.7g7.3g
Cantaloupe meloni599g120kcal3.6g24.6g0.6g5.4g
Mansikka 599g279kcal3g50.3g1.2g11.4g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g240g772kcal52.7g3.6g59.9g0g
Oliiviöljy 34g297kcal0g0g33.6g0g
Oliiviöljy 67g594kcal0g0g67.1g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g24g11kcal0.8g2g0.2g1.6g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g34g32kcal0.4g6.1g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6216g4796kcal142.2g275.4g328.4g59g
Valittu annoskoko3108g2398kcal71.1g137.7g164.2g29.5g
Annoskoko puolitettuna1554g1199kcal35.6g68.9g82.1g14.8g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189