Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 140g65kcal0.7g11.8g0.3g2.7g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.4kcal0g1.5g0g0g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.1g1.2g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)15g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g838kcal10.2g123.6g27.8g13g
Valittu annoskoko311g419kcal5.1g61.8g13.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna156g210kcal2.6g30.9g7g3.3g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191