Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 27g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 32g26kcal0.5g5.3g0g0.9g
Palsternakka 8.4g5.4kcal0g1g0g0.4g
Purjosipuli 8.4g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herkkusieni 32g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Karjalanpaisti atria 700g49g79kcal9.4g0g4.5g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.5g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g264kcal23.2g17g10g5.4g
Valittu annoskoko311g132kcal11.6g8.5g5g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g66kcal5.8g4.3g2.5g1.4g
Arvot/100g100g43kcal3.7g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227472