Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 139g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 9g33kcal0.7g7.2g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa27g4.6kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 32g54kcal6.3g0.4g3.1g0g
Maissi jyvät 6.4g9kcal0.2g1.6g0.2g0.2g
Tomaattimurska 32g10kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour16g48kcal0.5g0.7g4.8g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g373kcal17g29.6g20.2g4.6g
Valittu annoskoko311g186kcal8.5g14.8g10.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g93kcal4.3g7.4g5.1g1.2g
Arvot/100g100g60kcal2.7g4.8g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915