Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 36g115kcal3.7g23.2g0.4g1.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 25g10kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g250kcal7.6g49.8g1g3.8g
Valittu annoskoko311g125kcal3.8g24.9g0.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal1.9g12.5g0.3g1g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967