Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.2g0g7g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g35g47kcal1.8g8.8g0.4g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 174g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho 1.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g398kcal35g20.8g18.8g2.4g
Valittu annoskoko311g199kcal17.5g10.4g9.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal8.8g5.2g4.7g0.6g
Arvot/100g100g64kcal5.6g3.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468