Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)175g560kcal17.5g110.3g4g24.5g
Vehnäjauho puolikarkea 95g325kcal9.7g66.4g1.1g3.3g
Ohrajauho 8g26kcal0.7g5.2g0.2g0.6g
Siirappi, tumma18g56kcal0g13g0g0g
Rypsiöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana623g2168kcal55.8g389.8g36.8g56.8g
Valittu annoskoko311g1084kcal27.9g194.9g18.4g28.4g
Annoskoko puolitettuna156g542kcal14g97.5g9.2g14.2g
Arvot/100g100g348kcal9g62.6g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154