Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 1400g651kcal7g117.6g2.8g26.6g
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g64kcal0g15.5g0g0.3g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)150g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6222g8380kcal102.8g1236g275.6g128.4g
Valittu annoskoko3111g4190kcal51.4g618g137.8g64.2g
Annoskoko puolitettuna1556g2095kcal25.7g309g68.9g32.1g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191