Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Sipulikuutiot Apetit19g4.9kcal0.2g0.9g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g3.8g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 188g342kcal57.9g0g12.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g799kcal117.6g2.4g35.2g0g
Valittu annoskoko312g399kcal58.8g1.2g17.6g0g
Annoskoko puolitettuna156g200kcal29.4g0.6g8.8g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478