Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Vadelma 120g49kcal1.2g4.9g1g4.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g48kcal0g11.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe6g17kcal0.1g3.4g0g2.4g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 24g69kcal3.7g0g6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 72g31kcal7.1g0.3g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g36g150kcal28.1g2.2g3.2g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)36g126kcal5g20.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1086kcal90.4g85.8g37.6g13.6g
Valittu annoskoko313g543kcal45.2g42.9g18.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g271kcal22.6g21.5g9.4g3.4g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177