Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 114g32kcal1.4g4.6g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vesi114g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 11g3.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g275kcal3.6g36g10.8g7.6g
Valittu annoskoko312g138kcal1.8g18g5.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g69kcal0.9g9g2.7g1.9g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976