Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow80g68kcal3.7g12g0.4g4g
Soijanakki, hälsans kök60g147kcal10.8g4.2g9.6g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g568kcal33.2g58.8g20.6g11.2g
Valittu annoskoko313g284kcal16.6g29.4g10.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna156g142kcal8.3g14.7g5.2g2.8g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794