Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)27g89kcal1.8g21.5g0.1g0g
Valkosipuli 1.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Herkkusieni 18g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Herne, pakaste (rainbow)36g31kcal2.2g5.4g0g1.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.2g5.9kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5.4g3.5kcal0.4g0.5g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)56g69kcal12.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g494kcal36.4g68.4g9g7.4g
Valittu annoskoko312g247kcal18.2g34.2g4.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal9.1g17.1g2.3g1.9g
Arvot/100g100g79kcal5.8g11g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317