Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)26g67kcal4.7g0.8g5g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g126g139kcal25.2g0g6.3g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g36g7.5kcal0.7g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Voi vähäsuolainen 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Soijakastike 6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g70g30kcal0.3g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g608kcal63.6g14.4g33.2g1.4g
Valittu annoskoko313g304kcal31.8g7.2g16.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g152kcal15.9g3.6g8.3g0.4g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848