Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 114g38kcal0.8g6.3g0.1g1.6g
Sokeri 48g196kcal0g48.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.3g7.1kcal0.3g1.4g0.2g0.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.1g3kcal0g0.9g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g18kcal0g4.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl114g387kcal2.3g3.4g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1300kcal6.8g129.6g80.2g5.6g
Valittu annoskoko313g650kcal3.4g64.8g40.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g325kcal1.7g32.4g20.1g1.4g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891