Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha191g317kcal36.3g0g19.1g0g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 55g35kcal1.7g2.6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g861kcal83.8g8.8g54.4g1.2g
Valittu annoskoko313g430kcal41.9g4.4g27.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g215kcal21g2.2g13.6g0.3g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689