Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g93kcal0g0g10.6g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 20g116kcal4.5g2.5g9.7g1.2g
Kauralese 12g42kcal2.1g5.4g0.9g2.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Soijarouhe, vaalea 6.8g26kcal2.6g3.2g0.2g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 76g262kcal7.8g53.4g0.9g2.7g
Grahamjauho 65g212kcal6.8g39.2g1.4g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1506kcal47.8g208g47.4g26.2g
Valittu annoskoko313g753kcal23.9g104g23.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna156g377kcal12g52g11.9g6.6g
Arvot/100g100g241kcal7.6g33.3g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785