Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g52g100kcal9.8g0.1g6.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g114g63kcal3.5g7.3g2.3g0g
Purjosipuli 69g16kcal1.2g1.7g0.1g1.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.4g5.9kcal0.3g1.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.5g50kcal0g0g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g468kcal29.6g20.4g29.2g2.8g
Valittu annoskoko312g234kcal14.8g10.2g14.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g117kcal7.4g5.1g7.3g0.7g
Arvot/100g100g75kcal4.7g3.3g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333