Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)10g46kcal1.2g0.7g4.3g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl24g29kcal0.8g0.9g2.4g0g
Perunasuikale (Apetit)146g103kcal2.3g22.8g0.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g58g63kcal14g0.6g0.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g10g5.3kcal0.3g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g516kcal38.2g53.2g16.2g0.6g
Valittu annoskoko312g258kcal19.1g26.6g8.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal9.6g13.3g4.1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362