Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g9.9g
Ruisjauho Pirkka93g284kcal9g56.7g1.9g13.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)50g161kcal6.9g29.2g1.6g6.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g16g22kcal2.2g2.2g0.5g7.4g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.3g15kcal1.9g1.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g984kcal40.4g184.2g8.8g75g
Valittu annoskoko312g492kcal20.2g92.1g4.4g37.5g
Annoskoko puolitettuna156g246kcal10.1g46.1g2.2g18.8g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040