Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g15g41kcal2.8g0g3.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl59g201kcal1.2g1.8g20.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste59g15kcal0.5g2.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 118g262kcal20.7g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1075kcal52.2g15.4g88.8g5.4g
Valittu annoskoko313g537kcal26.1g7.7g44.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g269kcal13.1g3.9g22.2g1.4g
Arvot/100g100g172kcal8.3g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530