Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 244g541kcal42.7g0g41.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.1g0g0.1g8.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g10g14kcal1.4g1.4g0.3g4.7g
Smetana, Valio, hyla10g38kcal0.2g0.2g4.1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g15g21kcal0.4g0.3g1.9g0g
Sipulikuutiot rainbow16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.1g23kcal1.5g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1277kcal93g4.2g99.4g26g
Valittu annoskoko313g638kcal46.5g2.1g49.7g13g
Annoskoko puolitettuna156g319kcal23.3g1.1g24.9g6.5g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761