Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 71g101kcal11.3g0g6.3g0g
Tomaatti, tuore118g24kcal0.7g4.5g0.4g1.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g94g22kcal1.3g3.2g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 29g81kcal0.6g0.9g8.2g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g477kcal27.8g17.2g33g3.2g
Valittu annoskoko313g239kcal13.9g8.6g16.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal7g4.3g8.3g0.8g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454