Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g42g280kcal0g0g33.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.3g1.1g3.2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g100g84kcal1.1g18.3g0.4g1.8g
Sokeri 36g144kcal0g35.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1761kcal29.4g240.8g76.8g10g
Valittu annoskoko313g880kcal14.7g120.4g38.4g5g
Annoskoko puolitettuna156g440kcal7.4g60.2g19.2g2.5g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122406