Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g80g16kcal1g2.4g0.2g0g
Rypsiöljy 11g95kcal0g0g10.8g0g
Emmental, mustaleima8g33kcal2.3g0g2.6g0g
Herkkusieni säilyke 68g12kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g401kcal11.2g12.4g33g5.2g
Valittu annoskoko313g201kcal5.6g6.2g16.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g100kcal2.8g3.1g8.3g1.3g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087