Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g18g56kcal1.9g11.1g0.4g2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)18g62kcal2g12.1g0.5g0.6g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g18g59kcal1.9g12.8g0.7g1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g18g62kcal1.4g13.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 235g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g591kcal14.4g98.4g16.6g7.2g
Valittu annoskoko312g296kcal7.2g49.2g8.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g148kcal3.6g24.6g4.2g1.8g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874