Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 40g30kcal0.7g6.2g0.1g0.4g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa48g8.2kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Tomaatti 48g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto15g43kcal2.9g0g3.3g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 121g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g225kcal9.6g22.8g9g4.4g
Valittu annoskoko313g113kcal4.8g11.4g4.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g56kcal2.4g5.7g2.3g1.1g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.6g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020