Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 172g109kcal5.1g8.2g6g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g22g71kcal2.5g14.3g0.5g2.5g
Vehnäjauho, sunnuntai45g156kcal5.4g31.7g0.9g1.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi 17g125kcal0.2g0.1g14g0g
Rypsiöljy 15g137kcal0g0g15.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 40g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1296kcal35.2g108.8g80.8g7.6g
Valittu annoskoko312g648kcal17.6g54.4g40.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g324kcal8.8g27.2g20.2g1.9g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197