Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g107g38kcal4g4.6g0.4g0g
Sokeri 23g93kcal0g22.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 81g278kcal4.4g61.3g1g1g
Becel olive (Becel), annos 100g16g56kcal0g0.5g6.1g0g
Mansikka 54g25kcal0.3g4.5g0.1g1g
Raparperi 32g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g999kcal17.8g191g15.2g5g
Valittu annoskoko313g500kcal8.9g95.5g7.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g250kcal4.5g47.8g3.8g1.3g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108