Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa205g35kcal0.8g5.1g1.2g1.4g
Pekoni (Dulano)25g63kcal4.4g0.8g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g21g80kcal5.9g0.3g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g472kcal32g15.2g31.4g3.4g
Valittu annoskoko313g236kcal16g7.6g15.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g118kcal8g3.8g7.9g0.9g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882