Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 69g52kcal1.3g10.6g0.1g0.7g
Parsakaali (Pirkka)43g13kcal2g0.9g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g12g40kcal2.6g0g3.4g0g
Vesi173g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g222kcal12.2g24.8g7.2g2g
Valittu annoskoko313g111kcal6.1g12.4g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna156g55kcal3.1g6.2g1.8g0.5g
Arvot/100g100g36kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056