Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu91g132kcal15.1g1.4g7.8g2.3g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g5.1g9kcal0.1g2.1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g5.1g1kcal0g0.3g0g0g
Hunaja 6.8g22kcal0g5.5g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 4.6g40kcal0g0g4.6g0g
Parsa puhdistettu 85g27kcal2.5g1.7g0.5g3g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.9g19kcal0.8g0.2g1.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g573kcal39.2g33.6g30g16.6g
Valittu annoskoko313g287kcal19.6g16.8g15g8.3g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal9.8g8.4g7.5g4.2g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.4g4.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927