Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Tuorekurkku, annos 50g124g49kcal0.7g1.7g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow45g45kcal10.3g0g0.4g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g64g103kcal10.9g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g425kcal44.8g9.6g14.2g2.2g
Valittu annoskoko312g213kcal22.4g4.8g7.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g106kcal11.2g2.4g3.6g0.6g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533