Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 210g116kcal3.4g27.7g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g13g3.3kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Dijonsinappi, Maille, Original2.6g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Viinietikka 7.9g1.6kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g469kcal8.2g63.2g22.2g6.2g
Valittu annoskoko313g235kcal4.1g31.6g11.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g117kcal2.1g15.8g5.6g1.6g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848