Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g89g25kcal0.5g5.3g0.2g2.2g
Sipuli 89g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g50kcal3.4g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g250kcal10g19g14g7.4g
Valittu annoskoko313g125kcal5g9.5g7g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g63kcal2.5g4.8g3.5g1.9g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255