Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.3g0.1g3.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai47g163kcal5.6g33g1g1.4g
Maito, Kevyt24g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.3g0.1g0g
Rypsiöljy 14g126kcal0g0g14.2g0g
Sokeri 39g160kcal0g39.4g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 151g68kcal0.3g14.3g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1168kcal22.4g179.2g39g8.2g
Valittu annoskoko313g584kcal11.2g89.6g19.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna156g292kcal5.6g44.8g9.8g2.1g
Arvot/100g100g187kcal3.6g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137254