Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 95g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl53g16kcal2.4g1g0.2g0.8g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g13g13kcal2.4g0g0.4g0g
Paprika, punainen68g18kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Kadett juustoraaste (Arla)32g73kcal9.1g0.8g3.8g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g53g32kcal1.6g4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g346kcal35.6g22g12.2g8.8g
Valittu annoskoko312g173kcal17.8g11g6.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g87kcal8.9g5.5g3.1g2.2g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089